Opecurling-turnaukseen 2019 ilmoittautuminen alkanut

 

Varsinais-Suomen opettajien 13. avoin OPECURLING-turnaus järjestetään Turun Impivaarassa

 

TIISTAINA 22.10.2019 (finaalipelit pe 25.10.2019)

 

Turku Curling Arenalla (Kurrapolku 2), noin klo 16-21

 

Aiempaa pelikokemusta EI tarvita. Jos kuitenkin haluat kokeilla ennakkoon, curlinghallin sivuilta löydät 9 euron Offerilla-tarjouksen (turkucurling.fi). Ensimmäinen alkeiskurssi sunnuntaina 29.9. klo 12-14!

 

Joukkueet: nelihenkisiä yhdistysjoukkueita, koulujen tyky-tiimejä ja kaiken sorttisia opeporukoita, joissa naisten tai miesten lukumäärää ei ole rajattu.

Pelisysteemi: Maanantaina 21.10. paremmuutensa ratkovat turkulaiset opettajajoukkueet. Pelit alkavat hallilla noin kello 16 ja päättyvät klo 21. Turun ympäryskuntien ja Varsinais-Suomen opet kisaavat tiistaina 22.10. Jatkopelit pelataan perjantaina 25.10. n. klo 17 alkaen. Jos joukkueellasi on aikatauluongelmia, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Ilmoittautumiset: torstaihin 17.10. mennessä osoitteeseen mika.lehtinen@edu.nousiainen.fi

Ilmoittautumismaksu: 120€, joka voidaan maksaa hallilla käteisellä tai kortilla. Myös laskutus onnistuu (toimita laskutusosoite!). Apua rahoitukseen kannattaa kysellä esim. paikallisyhdistyksen urheiluvastaavalta

Muuta:    

- Hallilla tarjolla pelien lomassa pientä purtavaa ja kahvia

- Halli löytyy Impivaarasta, jäähallin takaa
- Turnausohjelma sähköpostilla ilmoittautuneille heti, kun paikat täytetty.
- Varusteet (kivet, harjat, liukupohjat) löytyvät hallilta.
- Tarvitaan vain lämmintä joustavaa vaatetta, puhtaat sisäpelikengät (tasapohjaiset kengät) ja hyvää kisafiilistä. Joukkueilta toivotaan yhtenäistä pukeutumista. 

Tervetuloa liu’uttamaan kiviä ja harjaamaan jäätä Turun curlinghalliin!