Onnistunut OpeOpen-2018

Alueyhdistyksen golf-kisa OpeOpen pelattiin perjantaina 31.8.2018 Harjattula Golf&Country Clubin kauniilla kentällä Turussa. Sää suosi ja tunnelma paikalla oli mitä mainioin.

Kisassa oli mukana 55 alueyhdistyksen jäsentä. Lisäksi kuusi henkilöä tutustui oheistapahtuman merkeissä golfiin lajina. 

Harjattulan alueella tutustuttiin myös Draivia kouluun - välineistöön. Sitä esittelemässä oli golfliiton kouluttaja ja erityisopettaja Matti Schrey.

 

Kisan ja lajitutustumisen jälkeen nautittiin maittava päivällinen ja odoteltiin viimeisen ryhmän maaliin saapumista. Tulosten julkistamisen jälkeen paikalta poistui väsyneitä mutta ilmeisen tyytyväisiä opettajia viettämään ansaittua viikonloppua. 

Vuoden päästä tämä perinteikäs OpeOpen kisataan Kankaisten golfpuistossa Maskussa. Ajankohtana on perinteisesti elokuun viimeinen perjantai. Kutsut kisaan lähetetään kesän korvilla ensi vuonna. 

 

Suuri kiitos jokaiselle mukana olleelle sekä erityisesti kaikille teille, jotka autoitte järjestelyissä. Ilman hyvää tiimiä tämän tapahtuman järjestely olisi ollut ensikertalaiselle huomattavasti haastavampaa.

Kiitollisin mielin,

 

Jaana Kuusisto

Alueyhdistyksen urheiluvastaava