OAJ on the Road 12.9.2019 Turku

 

 

(OAJ on the Roadin puuhanaisia)  (Mediatapaaminen Aurakadulla)

 

OAJ on the Road -kiertue rantautui Turkuun 12.9.2019 puheenjohtaja Olli Luukkaisen johdolla. Mukana oli myös FSL:n puheenjohtaja Christer Holmlund. Päivä alkoi tapaamisella Turun kaupungin johdon kanssa, jossa aiheena oli mm. kolmiportainen tuki.

 

Mediatapaamisen jälkeen oli tutustuminen Topeliuksen kouluun, jossa oppilaat ja opettajat pääsivät kyselemään ja keskustelemaan puheenjohtajan kanssa. Oppilaita kiinnosti mm. mistä puheenjohtajan päivä koostuu ja opettajia kiinnosti edunvalvontaan liittyvät kysymykset. Päivään kuului myös yleisötapahtuma, jossa mukana oli paikallisia poliitikkoja ja koulutuksen järjestäjän edustajia. Lisäksi sai käydä tenttaamassa paikallisia aktiiveja.

(yleisötapahtuma Turun kävelykadulla)  (viestintä- ja voimavaravalmentaja Reetta Viinanen)

 

Opettajien illan teemana oli työhyvinvointi, jossa esimiehen näkökulmaa toi rehtori Elise Kurten Sirkkalan koulusta. Puheenjohtajat kertoivat Oaj:n ajankohtaisista asioista kaksikielisesti ja päivän päätti Reetta Viinanen luentoon ”Voimaa ja rohkeutta opettajan työhön”. Hieno, onnistunut päivä! Lämmin kiitos loistavalle työryhmälle ja muille aktiiveille.

 

OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistyksen alueasiamies

Marjut Polviander